Ons aanbod van riviercruises over Rijn, Donau | Feenstra riviercruises

Swiss Pearl

De Swiss Pearl zal dit jaar de Donaucruise voor haar rekening nemen. De sfeervolle en warme ambiance en de vriendelijke bemanning aan boord maken van uw Donaucruise een onvergetelijke trip.

De Swiss Pearl is een schip met veel ruimte voor haar 123 passagiers en heeft een warme en chique uitstraling. Dat ziet u overal in terug. In de ruime entreeruimte op het Rubydek vindt u onder andere de receptie, de bibliotheek met zitjes en een boetiek. Verder naar voren vindt u de sfeervolle lounge met zitjes, een dansvloer en een grote bar. Op het Emeralddek vindt u het restaurant en de wellness met sauna en zwembad. Buiten op het zonnedek is er volop ruimte onder de zonneschermen met zitjes en ligstoelen en achter op het dek kunt u heerlijk afkoelen in de whirlpool. Overal op het schip heeft u een prachtig uitzicht door de grote ramen.

Meer informatie over de Swiss Pearl vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Vanuit de centraal gelegen hal kunt u per trap of stoellift naar het zonnedek en het lager gelegen restaurant. De hutten op het Emeralddek zijn alleen via een trap te bereiken.

De tweepersoonshutten (12m²), verdeeld over beide dekken, zijn royaal ingericht met twee éénpersoonsbedden die eventueel uit elkaar geschoven kunnen worden. Met uitzondering voor de hutten 133 & 134 waar de bedden uit elkaar staan en niet tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Er is voldoende kastruimte en natuurlijk zijn alle hutten voorzien van grote ramen, regelbare airconditioning, kluisje, minibar en een televisie. In de badkamer vindt u een douche, een toilet, een wastafel en een föhn. De twee luxe minisuites (15m²+18m²) bevinden zich achterop het Rubydek en zijn voorzien van een queen-sized bed. De driepersoons hut (16m²) met drie aparte bedden en de twee éénpersoonshutten (10m²) bevinden zich op het Emeralddek.

De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij de lunch kiest u uit meerdere warme en koude gerechten van het buffet. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant of met een creditcard kunt afrekenen. Laat u eens heerlijk verwennen aan boord van dit prachtige schip.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Gratis WiFi (maximaal 2 aansluitingen per hut) in alle landen.

Eigenaar van het mps Swiss Pearl en uitvoerder van de reizen met dit schip is Scylla A.G. Baar, Zwitserland

Reisaanbod van dit schip

Alle reizen