Poseidon

Aan boord van dit prachtige intieme schip ontbreekt het u aan niets. De ongedwongen sfeer en hoogstaande service maken van elke reis een waar genoegen. Niet voor niets keren veel gasten regelmatig terug aan boord.

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Meer informatie over de Poseidon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Vanuit de centraal gelegen hal kunt u per trap of traplift naar het zonnedek en het lager gelegen restaurant. Ook de kamers op het hoofddek zijn per trap of traplift (max. 120 kg) te bereiken.

Uw kamer is met zorg samengesteld. Zo beschikt u over comfortabele bedden, een naar wens in te stellen airconditioning, televisie, kluisje, voldoende kastruimte, een bureautje en een groot schuifraam. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Met uw mobiel, tablet of laptop kunt u via Wi-Fi zo het internet op. Overdag klapt de bemanning een bed op tot een bankje. De enige uitzonderingen zijn de 3-persoonshutten. De 3-persoonshut op het promenadedek (hut 120) is voorzien van 2 losse bedden en een bovenbed. De 3-persoonshut op het hoofddek (hut 3) heeft 3 lage bedden.

Vroege vogels kunnen voor het ontbijt al genieten van een vers kopje koffie of thee. Daarna serveren we in het restaurant een royaal ontbijtbuffet. In de loop van de ochtend serveren we koffie of thee in de lounge of met mooi weer op het zonnedek, soms met iets extra’s erbij. Bij de middagvaarten is er zelfs een High Tea. De gratis koffie- en thee-corner, gelegen in de centrale hal, is dag en nacht beschikbaar.

De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten.

Al uw uitgaven aan boord zoals consumpties en souvenirs worden op uw boordrekening geboekt die u aan het einde van uw reis zowel contant, met pin of met creditcard (VISA of Mastercard) kunt betalen. Excursies gaan uitsluitend tegen contante betaling.

Gratis WiFi op hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen.