Ons aanbod van riviercruises over Rijn, Donau | Feenstra riviercruises

Monarch Countess

In 2023 introduceren wij niet alleen een voor ons nieuwe rivier, maar ook een nieuw schip. Voor de reis op de Seine zal u door de Monarch Countess worden vervoerd langs de klassieke parels zoals Parijs, Rouen en Le Havre. Het is een unieke ervaring om met een modern schip op één van de meest indrukwekkende rivieren van Europa te varen. De Monarch Countess is een eersteklas riviercruiseschip.

Het schip is gebouwd in 2010 en heeft een maximale capaciteit van 138 passagiers. Het beschikt over 65 ruime hutten en 4 suites. De binnenruimtes van het schip zijn ruim en modern ingericht en hebben een uitnodigende uitstraling. De verschillende dekken zijn comfortabel te bereiken met een lift. Op het Bovendek vindt u de royale lounge, uiteraard met bar en dansvloer. Op het achterschip is er een stijlvolle tweede lounge. In het op het Middendek gelegen restaurant serveert de bemanning de culinaire hoogstandjes van de chef. De fitness apparatuur bevindt zich op het hoofddek. Op het zonnedek geniet u van het prachtige uitzicht. Er zijn voldoende stoelen, deels ligstoelen, en volop ruimte om in de schaduw of de zon te zitten. Voor de liefhebbers is er een verkoelende jacuzzi en een levensgroot schaak- en backgammon spel op het zonnedek. Meer informatie over de Monarch Countess vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Alle dekken zijn bereikbaar via meerdere trappen. Alle dekken, met uitzondering van het zonnedek, zijn ook te bereiken door middel van een lift. Er zijn 2 trappen naar het zonnedek deze zijn niet voorzien van een traplift.

De 69 tweepersoonshutten zijn royaal ingericht met twee éénpersoonsbedden die op verzoek uit elkaar geschoven kunnen worden. Alle hutten zijn voorzien van een ruime kast, een minibar, een flatscreen-tv met satellietzenders, comfortabele bedden, kluisje, zelf regelbare airconditioning en een en-suite badkamer met een föhn en luxe toiletartikelen. In de ruime badkamer vindt u een douche, toilet, en een wastafel. Elke hut biedt 16 m2 ruimte en de hutten op het Boven- en Middendek zijn voorzien van zogenaamde “Franse balkons”. De hutten op het Benedendek hebben in afwijking tot de erboven gelegen accommodatie geen Frans balkon maar een iets hoger geplaatst raam dat niet kan worden geopend. De vier Suites gelegen op het Bovendek, zijn met 24m2 de ruimste hutten aan boord.

De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij de lunch kiest u uit meerdere warme en koude gerechten van het buffet. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van de reis alles in één keer contant, met pinpas of met een creditcard kunt afrekenen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.Voor deze reis werken wij samen met buitenlandse partners. Het internationale karakter dat hierdoor ontstaat voegt een extra dimensie toe aan deze toch al zo bijzondere reis. De voertaal aan boord en tijdens excursies is Engels. Waar mogelijk zullen wij proberen Nederlandssprekende gidsen in te zetten op de aangeboden excursies. Natuurlijk is er aan boord een Nederlandse cruisebegeleider en zorgen wij ervoor dat de dagprogramma’s en de menu’s van de chef de cuisine voor u beschikbaar zijn in het Nederlands.

Gratis WiFi in de lounge , bar en hal.

Eigenaar van het mps Monarch Countess en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet AG - Basel.