Calypso

Op de Calypso voelt u zich meteen op uw gemak. De gezellige inrichting van de lounge, het prettige restaurant, de warme entourage en de gastvrije sfeer aan boord van dit mooie passagiersschip doen wonderen en zorgen voor een cruise die u zeker zal bevallen.

Het promenadedek heeft een comfortabele lounge met zitjes, banken, een dansvloer en een gezellige bar. De receptie en souvenirshop zijn gelegen in de centrale hal en het sfeervolle restaurant vindt u op het hoofddek. Buiten zijn er op het, gedeeltelijk overdekte, zonnedek comfortabele stoelen en zelfs enkele fitnessapparaten.

Meer informatie over de Calypso vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Vanaf het promenadedek kunt u per trap of traplift naar het zonnedek en het restaurant. De hutten op het hoofddek zijn alleen per trap bereikbaar. Het restaurant is alleen toegankelijk via het promenadedek.

In uw hut vindt u alle comfort die u maar kunt wensen; een douche en toilet, airconditioning, televisie, grote ramen, een kluisje, een bureau en twee bedden. Overdag klappen we één van de bedden op en de ander bouwen we om tot een bankje. De B-hutten op het promenadedek hebben een opklapbed en een vast bed. Eén van de driepersoonshutten op het promenadedek (hut 219) heeft 2 lage bedden en een halfhoogslaper, daarnaast is deze hut groter dan de andere driepersoonshut. In de andere driepersoonshut (hut 220) staan drie lage bedden.

Het ontbijt en de lunch staan voor u klaar op het buffet, maar het diner serveren we aan tafel. U kunt daarbij altijd kiezen uit twee verschillende hoofdgerechten.

De consumpties, souvenirs en uw excursies kunt u zowel contant, met pin of met creditcard betalen.

GRATIS WiFi in de hal en lounge (beperkt ontvangst) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Calypso en uitvoerder van de reizen met dit schip is VOF Lady Anne - Maassluis.

Reisaanbod van dit schip

Alle reizen