Ons aanbod van riviercruises over Rijn, Donau | Feenstra riviercruises

Azolla

De Azolla heeft ruimte voor 90 passagiers op haar drie dekken. Het schip is niet zo groot waardoor het ook prima uit de voeten kan op de kleinere vaarwegen. Deze flexibiliteit en de ongedwongen sfeer aan boord maken de Azolla bij veel reizigers favoriet.

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant vindt u op het promenadedek. Het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en een deel van hutaccommodaties op het hoofddek per trap en traplift (125kg) bereikbaar. De in het voorschip gelegen hutten op het hoofddek, hut 1 t/m 17 zijn uitsluitend per trap bereikbaar.

Alle hutten aan boord hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, volop bergruimte, regelbare airconditioning en een raam dat u open kunt schuiven. De B-hutten op het hoofddek zijn een fractie kleiner dan de standaard 2-persoonshutten. De C-hutten hebben een iets lager plafond en een tweepersoonsbed dat maar aan een kant vrij is om in- en uit te stappen. Het bed in deze hut is verhoogd en er staat een opstapje voor om in- en uit te kunnen stappen. In de driepersoonshut staat een 1-persoonsbed en een stapelbed, alle andere hutten hebben gewone vaste eenpersoonsbedden. De achterste hutten op het hoofddek (vanaf hut 35) hebben verlaagde plafonds. De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Ontbijt en lunch serveren we vanaf het uitgebreide buffet in het restaurant. Het diner wordt aan tafel gereserveerd. Hierbij heeft u dagelijks keuze uit twee hoofdgerechten. De attente bemanning staat voor u klaar om uw reis tiptop te verzorgen.

Consumpties aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, of met pinpas kunt afrekenen. Excursies en souvenirs gaan uitsluitend tegen contante betaling.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Er is gratis WiFi op hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Azolla en uitvoerder van de reizen met dit schip is Vranken River Cruises B.V. - Arnhem.

Reisaanbod van dit schip

Alle reizen