Over Feenstra Rijn Lijn | Feenstra riviercruises

Over Feenstra Rijn Lijn

Fietsen langs de Rijn, wandelen langs de Moezel, of dobberen op de Donau, een riviercruise betekent genieten. Ga ontspannen het avontuur aan, en laat u overweldigen door de mooiste plekjes van Europa. Boek nu uw volledig verzorgde reis bij Feenstra Rijn Lijn en geniet van een comfortabele reis over één van de grote rivieren.

Voor welke reis u ook kiest, één ding is zeker; u zult genieten van uw reis. Met de cruiseschepen van Feenstra Rijn Lijn, vaart u in sfeervolle ambiance langs prachtige plekken en historische steden. Bovendien maken de prettige en persoonlijke verzorging op het schip uw reis helemaal compleet.

Dit bieden wij…

Al meer dan 35 jaar organiseert Feenstra Rijn Lijn de mooiste cruisevakanties in Europa. Daarbij willen we maar één ding: onze klanten een onvergetelijke reis bezorgen. Elke klant is voor ons uniek. Dat betekent dat we tijdens onze reizen zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Dit alles doen we overigens niet alleen. De schepen waar al deze mooie reizen mee gemaakt worden zijn eigendom van verschillende rederijen. Feenstra Rijn Lijn bemiddelt tussen hen en u. Dus wanneer we het op deze website hebben over 'wij' dan bedoelen we de scheepseigenaren. Tel daarbij onze uitstekende reiscondities op, en u weet dat Feenstra Rijn Lijn uw reisorganisatie is.

Met 9 schepen mogen we ons de grootste cruise-aanbieder van Nederland noemen. En daar zijn we best een beetje trots op. Elk seizoen staan onze schepen weer helemaal klaar, om u te brengen waar u wilt. Daarbij kunt u kiezen uit lange of korte reizen naar diverse bestemmingen in Europa. Denk bijvoorbeeld aan een vaartocht over de Rijn, Moezel, Saar, Main of Neckar, of een gezellige themareis.

Feenstra is een betrouwbare en ervaren reisorganisatie. Dit betekent dat wij duidelijke voorwaarden hanteren en onze klanten nauw betrekken bij de voorbereiding. Omdat we u niet voor verrassingen willen laten staan, nog enkele opmerkingen:

  • Excursies zijn niet opgenomen in de reissom. Dit geldt ook voor drankjes aan die u bestelt.
  • Feenstra hanteert geen verborgen toeslagen voor havengelden. Brandstofkosten en belastingen zijn onzekere factoren en deze kunnen leiden tot een toeslag op de vermelde passageprijzen.
  • Er worden geen last-minute prijzen gehanteerd.

Dus als u interesse heeft in het aanbod hoeft u niet te wachten met boeken. Wilt u verzekerd zijn van een reis en accommodatie naar keuze, aarzel niet en boek uw riviercruise zo snel mogelijk. Wij hopen u binnenkort aan boord te mogen begroeten!

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder, of neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina.

Sfeer01

Ontdek de Nederlandse en Belgische wateren

Nederland is een prachtig vakantieland. Reis rond door Nederland, en breng gelijk even een bezoekje aan onze Zuiderburen. Met onze 5- tot 13-daagse reizen, kunt u zowel de Nederlandse als de Belgische wateren ontdekken.

Riviercruises over de Rijn, Moezel, Saar, Main en Neckar

De Moezel staat bekend om zijn heerlijke wijnen, de Rijn om zijn prachtige vergezichten en de Saar, Main en Neckar om hun gevarieerde landschappen. Genoeg om te ontdekken dus. Met onze riviercruises vaart u over grenzen, ontdekt u prachtige historische steden en geniet u van de heerlijke buitenlucht op het water. De duur van deze reizen varieert van 4 tot 13 dagen.

‘An der schönen blauen Donau’

De prachtige rivier de Donau heeft talloze dichters inspiratie bezorgd. Daarom mag deze bijzondere rivier niet ontbreken in ons vaarprogramma.

Themacruises; genieten van gezelligheid

In het voorjaar en in de feestelijke decembermaand bieden we verschillende themacruises aan. Geniet van de voorjaarszon tijdens één van de Paascruises. Beleef gezellige avonden aan boord en ga met ons mee naar de kerstmarkten, of vier Kerst en Nieuwjaar aan boord.

Op vakantie met Feenstra

Welke reis of welk schip u ook kiest, één ding is zeker; u hoeft zich tijdens een riviercruise nergens zorgen over te maken. Tijdens de reis geniet u van een uitstekende verzorging en kunt u rekenen op een vriendelijke en servicegerichte bemanning. Kies daarom voor het comfort, de afwisseling en de excellente verzorging van Feenstra Rijn Lijn en boek hier uw reis.

Ons kantoor is gevestigd aan de Rijnkade 12, 6811 HA te ARNHEM. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0800 - 95 432 of per fax: 0031 26 445 6681. Heeft u een vraag, of wilt u reageren? Stuur dan gerust een mail naar info@feenstrarijnlijn.nl

U kunt ons telefonisch bereiken van:

  • maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
  • zaterdag 09.30 - 15.30 uur

BTW nr. NL006513268B01 KvK Arnhem nr. 09049903