Over de schepen | Feenstra riviercruises

Over de schepen

Onze schepen brengen u elk seizoen waar u maar wilt. Dit doen we overigens niet alleen. De schepen waar al deze mooie reizen mee gemaakt worden zijn eigendom van verschillende rederijen. Feenstra Rijn Lijn bemiddelt tussen hen en u. Dus hebben we het op deze website over 'wij', dan bedoelen we de scheepseigenaren.

Negen schepen telt onze vloot. Schepen die u allemaal volop ontspanning en avontuur bieden. Neem een kijkje op onze bijzondere schepen, en ontdek welk schip het beste bij u past.

Salvinia

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

Rembrandt van Rijn

Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

Azolla

De Azolla heeft ruimte voor 90 passagiers op haar drie dekken. Het schip is niet zo groot waardoor het ook prima uit de voeten kan op de kleinere vaarwegen. Deze flexibiliteit en de ongedwongen sfeer aan boord maken de Azolla bij veel reizigers favoriet.

Bellissima – NIEUW

Met ingang van het seizoen 2022 zal de Bellissima de reizen van de Statendam overnemen. Laat u betoveren door dit klassieke en elegante schip dat dit jaar voor Feenstra een aantal populaire reizen over de Duitse rivieren zal uitvoeren. Op de Bellissima heerst een vriendelijke, bijna familiale sfeer en de attente bemanning zal er alles aan doen om het u tijdens de reis zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Horizon

De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen en u heeft en onvergetelijke vakantie.

Serenade 1 – NIEUW

De Serenade 1 is een groot deel van het seizoen onderweg met buitenlandse gasten. Wij zijn blij dat we dit prachtige schip hebben kunnen inlijven voor de maanden juli en augustus. Het schip heeft 68 comfortabele hutten die zijn verdeeld over drie dekken. Het moderne design van de openbare ruimten is weldoordacht en combineert naadloos met de sfeervolle inrichting. Het schip is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten en gecombineerd met de eersteklasverzorging biedt het u dé ultieme gelegenheid te genieten van een heerlijke riviercruise.

Antonio Bellucci

Licht, comfort en ruimte, dat waren de uitgangspunten bij de bouw van dit varende hotel. Het resultaat: een prachtige uitstraling en alle faciliteiten van een modern luxe hotel. En dat merkt u meteen als u aan boord van de Antonio Bellucci stapt.

Swiss Pearl - NIEUW

De Swiss Pearl zal dit jaar de Donaucruise voor haar rekening nemen. De sfeervolle en warme ambiance en de vriendelijke bemanning aan boord maken van uw Donaucruise een onvergetelijke trip.

Johann Strauss – NIEUW

Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.