Een voorboeking maken. | Feenstra riviercruises

Een voorboeking maken.

Wilt u volgend seizoen graag weer op vakantie en weet u eigenlijk ook al wel welke reis u graag zou willen maken? Dan kunt u zich alvast vrijblijvend inschrijven, we noemen dat een voorboeking.

Wanneer u een voorboeking maakt houden we vrijblijvend een plaatsje voor u vrij alvorens de grote boekingsstroom op gang komt. Zeker aan te raden wanneer u hele specifieke wensen heeft of alleen reist. U kunt een voorboeking maken vanaf het moment dat de nieuwe brochure verschijnt tot kunt u een vrijblijvende voorboeking maken voor het jaar daarop. Met andere woorden; medio september 2019 is de brochure voor 2020 verschenen. Vanaf dat moment was het mogelijk een voorboeking te maken voor seizoen 2021. U kunt uw voorboeking voor 2021 indienen tot eind november 2020.

Maar hoe werkt dat nou precies zo'n voorboeking?
Een voorboeking is volledig vrijblijvend. Zowel voor u als voor ons, derhalve kunt u hier geen rechten aan ontlenen. U maakt een voorboeking op basis van de dan geldende brochure, of het voorlopig vaarprogramma voor het nieuwe jaar (indien bekend). U geeft door voor welk schip en welke bestemming u een voorboeking wenst te maken en in welke periode. Daarnaast geeft u door voor hoeveel personen u wenst voor te boeken en wat het gewenste dek en accommodatie type is.

Uw voorboeking wordt vervolgens gearchiveerd en verwerkt op datum van binnenkomst. Zodra wij een voorlopig vaarprogramma hebben voor het nieuwe jaar, proberen we alle voorboekingen conform de door u opgegeven wensen in te delen. Hoewel we de meeste voorboekingen naar eenieders wensen kunnen verwerken, kan het onverhoopt toch voorkomen dat dit niet lukt. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de reis die u wilt maken niet meer in het programma is opgenomen, of omdat de door u gewenste accommodatie en/of reis niet meer beschikbaar is door eerder ingediende voorboekingen. Indien we niet volledig aan uw wensen kunnen voldoen zoeken wij voor u het best passende alternatief.

Gelijktijdig met het verschijnen van onze nieuwe brochure ontvangt u, of uw reisbureau, een overzicht van de voorboeking die we voor u hebben gemaakt. Hierop kunt u precies zien wat we voor u hebben voorgeboekt. De keuze is dan aan u, u kunt de voorboeking omzetten in een definitieve boeking, of toch besluiten om er vanaf te zien.

Geïnteresseerd?
Een voorboeking kunt u telefonisch doorgegeven aan Feenstra. U kunt naar uw reisbureau, of u kunt tijdens een reis een voorboekingsformulier aan boord invullen. In dit laatste geval wordt u voorboeking teruggekoppeld aan het reisbureau waar u uw reis heeft geboekt.