De trossen gaan (bijna) los!! | Feenstra riviercruises

De trossen gaan (bijna) los!!

Iedereen heeft vast het goede nieuws van vrijdag 30 mei meegekregen. We mogen en kunnen steeds meer. Het loopt soepel en snel met het vaccineren en de besmettingsaantallen dalen in een rap tempo.

Ook bij Feenstra kan het sein “trossen los” sneller dan verwacht gegeven worden. We verwachten in juli weer te gaan varen. Gaat u mee? Uiteraard varen wij volledig corona-proof en houden wij ons aan geldende maatregelen.

We hebben de komende maanden nog heel veel mooie reizen door Nederland op het programma staan en binnenkort gaan ook de grenzen met Duitsland en België weer open.

Boek nu!
Wilt u zorgeloos op vakantie? Boek nu uw riviercruise bij Feenstra, met onze flexibele voorwaarden, gratis Omboekgarantie, Geld-terug-garantie en Terughaal garantie hoeft u zich nergens zorgen over te maken*.

* Klik hier voor alle voorwaarden.

Een overzicht van onze reizen vindt u hier.


Hoe gaan we varen:

De bemanning aan boord is goed bekend met de gangbare procedures op het gebied van hygiëne en veiligheid aan boord van een schip en het spreekt voor zich dat daar in deze tijd extra aandacht aan wordt besteed.

Naast de basisregels die voor ons allemaal gelden kunt u tijdens uw reis onder andere de volgende extra maatregelen verwachten:

  • Alle passagiers dienen volledig gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatiebewijs te zijn, of een negatieve testuitslag van een PCR test te kunnen overleggen.
  • Bij verplaatsing aan boord draagt iedereen een mondkapje
  • Dagelijks wordt van alle passagiers hun lichaamstemperatuur gescand
  • Alle maaltijden en drankjes worden aan tafel geserveerd.

Hier kunt u het volledige veiligheids- en hygiëneprotocol nalezen. Uiteraard is de meest actuele versie te allen tijde bij ons op te vragen.

We hanteren maatregelen wanneer dat nodig is. Wij doen ons best u in de reisbescheiden, die u ca. 10 dagen voor vertrek ontvangt, hier zo uitgebreid mogelijk over te informeren. Zodra nieuwe informatie bekend is, actualiseren wij het protocol sowieso op onze website.


Heeft u al zo’n mooie cruise geboekt?
Zodra alle lichten op groen staan om de door u geboekte cruise te laten vertrekken wordt u, of uw reisbureau, hiervan persoonlijk middels een schrijven op de hoogte gebracht.

Wij staan er helemaal klaar voor en popelen om u aan boord te mogen begroeten.

Met vriendelijk groet
Team Feenstra Rijn Lijn