Zeeuws genieten | Feenstra riviercruises

Zeeuws Genieten

Zeeland is met afstand de meest waterrijke provincie van ons land. Op de verschillende eilanden zijn er veel kleine en gezellige vissersplaatsen. Dat maakt Zeeland een ideale bestemming om tijdens een riviercruise te verkennen.

Maandag: Arnhem – Willemstad

Om 09.30 uur gooien we de trossen los en zetten over de Waal koers naar Willemstad. In de loop van de ochtend wordt de bemanning aan u voorgesteld en kunt u onder het genot van een kopje koffie nader kennis maken met uw medepassagiers. Tijdens het diner zullen we in Willemstad aanleggen.

Dinsdag: Willemstad - Neeltje Jans - Yerseke

Het werkeiland Neeltje Jans is een onderdeel van de Oosterscheldekering die samen met andere waterkeringen in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland de Deltawerken van Nederland vormen. De Deltawerken moeten deze provincies beschermen tijdens een stormvloed van de zee. In het informatiecentrum(*), op Neeltje Jans, kunt u alles te weten komen van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Tijdens het diner varen we verder naar Yerseke waar we zullen overnachten.

Woensdag: Yerseke - Antwerpen

Vlakbij de aanlegplaats in Antwerpen staat het Museum aan de Stroom. Een tien verdiepingen hoog gebouw met drie musea waaronder het Nationale Scheepvaartmuseum. Vanaf het panoramaterras op de tiende verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de stad, de haven en de Schelde. In de binnenstad treft u lange winkelstraten en grote pleinen met prachtige monumentale panden aan. Aan boord kunt u zich ook opgeven voor een rondrit per treintje(*).

Donderdag: Antwerpen - Middelburg - Bruinisse

Door de gunstige ligging aan het water werd Middelburg, op Amsterdam na, de belangrijkste handelshaven van de VOC tijd en dat is nog terug te zien aan de vele prachtige monumenten die de stad rijk is. Aan het begin van de avond varen we naar het mosseldorp van Schouwen-Duiveland, Bruinisse. Hier ishet in de haven een komen en gaan van mosselschepen. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner.

Vrijdag: Bruinisse - Dordrecht - Wijk bij Duurstede

Dat Dordrecht vroeger een belangrijke handelsstad was is nu nog goed te zien. De Groothoofdspoort, de voornaamste stadspoort, bepaalt met de Grote Kerk het stadsgezicht vanaf het water. U kunt deelnemen aan een citytour(*) door Dordrecht. Zodra we, aan het einde van de middag, via de Noord de Lek op varen zien we de Molens van Kinderdijk. ‘s Avonds is er livemuziek in de lounge.

Zaterdag: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze afwisselende reis is alweer aangebroken. We verlaten Wijk bij Duurstede en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van koffie met wat lekkers en aansluitend van een uitgebreide lunch. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

Te combineren met de IJsselmeerspecial

Combineer deze cruise eens met de ‘IJsselmeerspecial’! Te combineren met de IJsselmeerspecial De 6-daagse Zeeuws Genieten van 11 juli is ideaal te combineren met de cruise ‘IJsselmeerspecial’ van 18 juli. Omdat u bij het boeken van beide reizen het tussenliggende weekend erbij kunt boeken, blijft u het weekend van 16 & 17 juli gewoon aan boord. Dit weekend is er een speciaal programma, hetgeen ook geldt voor de verzorging aan boord. Bij goed weer wordt er op zaterdagavond een barbecue gehouden. Zondag is een mooie dag om Arnhem en omgeving te bekijken. Voor het weekendverblijf van twee nachten betaalt u een toeslag à € 85,- p.p. op basis van volledige verzorging.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805