Voorjaarscruise van Arnhem naar Basel | Feenstra riviercruises

Voorjaarscruise Basel Nieuw

Dit jaar starten we het vaarseizoen met een voorjaarscruise naar Basel. Aan het begin van de lente is het in het Rijndal al zeer aangenaam vertoeven. De weilanden en de bossen langs de Rijn worden langzaam weer frisgroen. Omdat de Antonio Bellucci aansluitend een reis in Basel gaat beginnen, zijn wij in de gelegenheid deze reis aan te bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor u de kans eens kennis te maken met alle comfort aan boord van dit geliefde schip. De gehele reis is er livemuziek aan boord. De terugreis van Basel naar Arnhem geschiedt per touringcar. Onderweg maken wij een stop voor de lunch en uiteraard zorgen wij ook voor een kopje koffie.

Zaterdag 18 maart: Arnhem – Düsseldorf

Vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Antonio Bellucci. De marmeren vloeren van de royale entree en de met kroonluchters verlichte trappartijen leiden u als vanzelf naar de prachtig ingerichte lounge. Na een eerste kennismaking met het schip nodigen wij u uit voor het diner. Rond de klok van 19:00 uur lichten wij het anker en zetten koers naar Düsseldorf. In de lounge zal de muzikant ´s avonds zorgdragen voor een gezellige avond.

Zondag 19 maart: Düsseldorf - Königswinter

Al voor het ontbijt komen we in Düsseldorf aan. In de ochtend heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. De Altstadt laat u het oude gedeelte van Düsseldorf zien, terwijl u in de Medienhafen kennismaakt met de moderne architectuur. Tijdens een excursie (*) die u aan boord kunt boeken kunt u deze interessante stad ontdekken. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen, zal er ´s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we in Königswinter aan.

Maandag 20 maart: Königswinter - Koblenz

Gedurende de ochtend zal de omgeving langs de Rijn langzaam gaan veranderen. Zodra we het Siebengebirge passeren komen de eerste wijngaarden, burchten en kastelen in zicht. Halverwege de middag leggen we aan in Koblenz bij de Deutsche Eck. Hier mondt de Moezel uit in de Rijn. Vanaf de aan de overkant gelegen vesting Ehrenbreitstein, die u per kabelbaan kunt bereiken, heeft u een prachtig uitzicht op de stad en beide rivieren.

Dinsdag 21 maart: Koblenz - Rüdesheim

Het begin van een onvergetelijke dag. Tijdens de reis richting Rüdesheim geniet u van een schitterend panorama, gevormd door de steile oevers aan weerskanten van de grillige rivier. Nadat wij de Loreley gepasseerd zijn, is het nog even varen voordat wij in Rüdesheim aankomen. Hier vindt u Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett, het wijnmuseum, de Drosselgasse en nog vele andere bezienswaardigheden.

Woensdag 22 maart: Rüdesheim - Speyer

Wellicht met weemoed verlaten we Rüdesheim. Door het district Rheinhessen, bekend om zijn heerlijke Rijnwijn, zetten wij nu koers naar Speyer. Het stadsgezicht van deze oude keizersstad wordt bepaald door de eeuwenoude Romaanse kathedraal, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Een bezoek aan het Technisch museum is vast en zeker erg interessant.

Donderdag 23 maart: Speyer - Straatsburg

Op onze ontdekkingstocht passeren we de grens van Frankrijk en stevenen wij af op onze volgende bestemming, Straatsburg. De prachtige gebouwen getuigen van een rijke historie en het zal u dan ook niet verbazen dat juist deze stad dient als zetel van het Europees Parlement. Aan boord zal men u graag informeren over de beste manier om deze levendige stad te bezichtigen.

Vrijdag 24 maart: Straatsburg - Basel

Wanneer u wakker wordt, bevinden wij ons al lang op de gekanaliseerde Rijn: het Grand Canal d’Alsace. Aan bakboordzijde verrijzen aan de horizon de toppen van het Zwarte Woud en aan stuurboordzijde ziet u de uitlopers van de Vogezen. In de loop van de middag arriveren wij op onze eindbestemming Basel, waar wij twee dagen zullen verblijven. U heeft hier voldoende tijd om de stad te bezichtigen.

Zaterdag 25 maart: Basel (hele dag)

Vanuit Basel kunt u deelnemen aan een magnifieke bustocht door Zwitserland. Deze schitterende tocht laat u de mooiste stukjes van Zwitserland zien. Voor deze optionele dagexcursie, die voor velen geldt als het hoogtepunt van de reis, kunt u zich aan boord inschrijven.

Zondag 26 maart: Basel - Wirges - Arnhem (bustransfer)

Tijdens het ontbijt zet de bemanning uw koffers alvast in de bus. Onderweg praat u na over alle indrukken die u tijdens deze geweldige reis heeft opgedaan. We zorgen uiteraard ook voor een kopje koffie onderweg. Na een stop voor de lunch in Wirges arriveren wij tegen het begin van de avond weer in Arnhem.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • High Tea
  • Hele reis met live muziek
  • Farewell Dinner
  • Bustransfer Basel - Arnhem

Antonio Bellucci

De marmeren vloer van de royale entree, de met kroonluchters verlichte trappartijen en de smaakvol ingerichte lounge creëren een bijzondere ambiance die elke verwachting overtreft. Betreedt u de lounge op het voorschip dan wordt u bevangen door de moderne inrichting en het harmonieuze kleurenpalet. Door het plafond en de grote ramen rondom heeft het zonlicht vrijspel. Als u vervolgens plaats neemt in de lounge dan heeft u vrij zicht op het landschap dat rustig aan u voorbij glijdt. Het chique restaurant vindt u op het Da Vinci-dek. Ook hier weer grote ramen, zodat u niets van de omgeving hoeft te missen. Met mooi weer wilt u natuurlijk genieten op het zonnedek. De speelse zitjes, de zonnebedden en de zonneschermen zorgen voor een gezellige sfeer. Uitzonderlijk is het terras voor het stuurhuis. Zelfs als het schip onder een extreem lage brug doorvaart kunt u hier gewoon blijven zitten. Uiteraard heeft de Antonio Bellucci goede sauna- en fitnessfaciliteiten. In deze ruimte op het Caravaggio-dek en in de whirlpool op het zonnedek kunt u zich ook tijdens de vaart in- of ontspannen. Tot slot is er de Captains-Corner, een stijlvolle tweede lounge op het achterschip. Hier drinkt u bijvoorbeeld een kopje koffie bij de open haard, kijkt u televisie of leest u uw e-mail op de computer. Meer informatie over de Antonio Bellucci vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805