Verrassingscruise

Durft u het aan? U stapt aan boord in de wetenschap dat u uitstekend verzorgd gaat worden, dat u prachtige plekken te zien krijgt, dat u heerlijk zult ontspannen en dat u misschien wel vrienden voor het leven maakt. Alleen weet u niet waar u naar toe reist! Stap ook eens aan boord bij onze Verrassingscruise, een reis die elk jaar weer populair is onder onze passagiers.

Vertrek uit Arnhem

Zoals gebruikelijk wordt er op de eerste dag van de reis ingescheept in Arnhem. Ook voor deze reis kunt u gebruik maken van de TaxiDirect Service en/of indien gewenst de avond van tevoren inschepen. Om 09.30 uur laten we Arnhem achter ons en zetten koers naar een voor u onbekende bestemming.

Bestemming onbekend

U weet van tevoren niet welke route er wordt gevaren en welke plaatsen er worden aangedaan. De enige informatie die wij u vooraf kunnen verstrekken, is dat er iedere dag een andere interessante plaats zal worden bezocht. Wij kunnen u echter garanderen dat wij u een unieke reis aanbieden. Of de plaatsen die in het programma zijn opgenomen nu groot of klein zijn, stuk voor stuk zijn zij een bezoek meer dan waard.

Unieke mogelijkheden

De Verrassingscruise wordt uitgevoerd door de Salvinia. Dit comfortabele schip is uitgerust met zogenaamde spudpalen en kan daarmee in tegenstelling tot andere schepen ook afmeren op plaatsen waar voorzieningen zoals meerpalen en bolders ontbreken. Een leuke bijkomstigheid is dat de Salvinia beschikt over een open tenderboot met 60 zitplaatsen, waarmee in sommige plaatsen ook een rondvaart door de stad gemaakt kan worden.

U komt niets te kort

De verzorging aan boord is zoals u gewend bent. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijtbuffet dat overgaat in het lunchbuffet. Het diner wordt aan tafel geserveerd. Natuurlijk serveren wij op de gebruikelijke tijden een kopje koffie of thee. Ook het altijd gewaardeerde Captains Dinner zal niet ontbreken. Laat het eens geheel aan ons over om uw reisdoel te bepalen en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke reis zult beleven.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805