Sprookjesachtige Moezel | Feenstra riviercruises

Sprookjesachtige Moezel

Ontdek de feeërieke sfeer van het sprookjesachtige Moezeldal! Terwijl u geniet op het zonnedek, glijden prachtige panorama’s voorbij. Het volgende moment zit u in een gezellige Weinstube aan een heerlijk glaasje Moezelwijn. Een reis vol afwisseling en ontspanning.

Donderdag/Dinsdag: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping voor deze reis geschiedt gewoontegetrouw in Arnhem. Vervolgens lichten wij het anker en zet de Horizon koers richting Duitsland. Het is een behoorlijk stuk varen naar Düsseldorf, hetgeen u de gelegenheid geeft om tijdens deze eerste dag van de reis kennis te maken met uw medepassagiers. In de loop van de avond meren wij dicht bij de bruisende Altstadt af.

Vrijdag/Woensdag: Düsseldorf - Keulen - Bonn

Tijdens het ontbijt laten we Düsseldorf achter ons. Keulen, onze volgende bestemming, is bekend vanwege de Dom, maar er is nog veel meer te beleven. Rondom het centrum vindt u talrijke musea waaronder het Chocolademuseum aan de Rijn. Ondanks het feit dat Keulen meer dan één miljoen inwoners telt, heerst er in het centrum een gemoedelijke sfeer. Het is dan ook zeer plezierig een wandeling te maken over de kilometers lange winkelpromenade. In het begin van de avond vervolgen wij de reis naar Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland.

Zaterdag/Donderdag: Bonn - Koblenz

Tijdens onze tocht naar Koblenz zien we het landschap snel veranderen. Rond koffietijd krijgen we het Siebengebirge in het vizier. Ook de eerste wijngaarden dienen zich aan. Koblenz is gelegen aan de monding van de Moezel en is het handelscentrum van de wijde omgeving. Dat is in het grotendeels nog authentieke centrum goed te merken aan de grote verscheidheid in winkels en wijnhuizen.

Zondag/Vrijdag: Koblenz - Cochem

We passeren al vroeg de eerste sluis van de Moezel. Eenmaal omhoog geschut ervaren we pas echt het verschil tussen de Rijn en de Moezel. Vanaf nu worden we omgeven door een serene rust. Het adembenemende panorama geeft u het gevoel dat u in een sprookje bent beland. De rivier wordt ingesloten door steile, veelal met wijngaarden bedekte berghellingen, die samen met de pittoreske dorpjes zorgen voor een schitterend geheel. Cochem is een toeristenstad bij uitstek en ook op zondag is het er gezellig druk.

Maandag/Zaterdag: Cochem - Andernach

De stroom volgend, genieten we nogmaals van het prachtige rivierdal. Bij Koblenz zijn we weer terug op de Rijn en het duurt dan niet lang meer voor wij afmeren in de Keltische vestingstad Andernach. In het ommuurde centrum zijn nog tal van restanten uit de tijd van de Romeinen te zien.

Dinsdag/Zondag: Andernach - Düsseldorf

Nadat wij uit Andernach zijn vertrokken passeren we in de loop van de ochtend nogmaals de 157 meter hoge torens van de Keulse Dom. Eenmaal in Düsseldorf aangekomen is er nog voldoende tijd om een wandeling te maken naar het centrum. Hier kan men een glaasje Alt drinken op één van de vele terrassen aan de Bolkerstrasse, maar misschien geeft u er wel de voorkeur aan om de etalages van de exclusieve winkels aan de Königsallee te gaan bekijken. Ondertussen treft men aan boord alle voorbereidingen voor het Captains Dinner en een feestelijke afscheidsavond.

Woensdag/Maandag: Düsseldorf - Arnhem

Een afwisselende reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en om 14.00 uur arriveren wij in Arnhem. We zijn er zeker van dat u nog vaak terug zult denken aan al het moois dat wij u met deze gevarieerde reis hebben laten zien.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen. Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805