Rijn in Vlammen | Feenstra riviercruises

Rijn in Vlammen

Deze 7-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Düsseldorf, Koblenz en Rüdesheim. In Linz sluit de Rembrandt van Rijn aan bij een konvooi schepen en kunt u al varend genieten van het vuurwerk langs de Rijn. Het prachtige Bengaalse vuurwerk hult het landschap in sprookjesachtige sferen.

Donderdag 5 mei: Arnhem - Keulen

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Keulen. Na het diner kunt u in de lounge kennis maken met uw medepassagiers.

Vrijdag 6 mei: Keulen

Tegen het middaguur arriveren we in Keulen en wie aan Keulen denkt, denkt aan de Dom. Dit imposante gotische bouwwerk is een bezoek meer dan waard. De stad heeft nog veel meer te bieden, de uitgestrekte winkelstraten zijn een walhalla voor de shoppers onder u. Aan de Glockengasse vindt u het huis van ’s werelds bekendste reukwater 4711. Maar ook aan musea geen gebrek.

Zaterdag 7 mei: Keulen - Linz - Bonn

Tijdens het ontbijt richten we de steven op Linz. Deze stad heeft de bijnaam Bonte Stad vanwege de felgekleurde vakwerkhuizen. U heeft de rest van de middag de tijd om Linz te bezichtigen. Rond 19.00 uur gooien we de trossen los om ons bij het konvooi van schepen aan te sluiten. Terwijl we langzaam in het schemerlicht richting Bonn varen kunt u genieten van een spektakel van vuur en licht. De met fakkels en vuurwerk verlichte dorpjes en burchten geven de omgeving een magische en romantische sfeer. Tijdens deze indrukwekkende vaart kunt u op het zonnedek onder het genot van een glas champagne en canapés het prachtige vuurwerk aanschouwen. Eenmaal in Bonn zal de avond afgesloten worden met een alles overtreffende muziek- en vuurwerkshow die de hemel in prachtige kleuren zal oplichten.

Zondag 8 mei: Bonn - Koblenz

Al vroeg verlaten we Bonn en ziet u het landschap langzaam veranderen. We passeren pittoreske plaatsen zoals Königswinter en Andernach en af en toe vangt u tussen de bomen een glimp op van een burcht of ruïne. Aan het begin van de middag arriveren we in Koblenz. Bij deze strategisch gelegen handelsstad mondt de rivier de Moezel in de Rijn uit. In het centrum treft u naast diverse winkelstraten ook verschillende wijnhuizen met gezellige terrassen aan. Hier kunt u onder het genot van een wijntje even bijkomen.

Maandag 9 mei: Koblenz - Rüdesheim - Boppard

Het landschap dat deze ochtend aan u voorbij trekt is werkelijk adembenemend. De ene burcht is nog mooier dan de andere om nog maar niet te spreken van de schoonheid van de imposante Loreley. We arriveren aan het eind van de ochtend in Rüdesheim. Deze stad is bekend om zijn wijnen die u kunt proeven in één van de vele wijnlokalen in de beroemde Drosselgasse. Rüdesheim biedt vele bezienswaardigheden zoals het beroemde Niederwalddenkmal en het Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett. Tijdens het diner varen we terug naar Boppard. De prachtige torens van de St. Severuskerk kunt u al van ver zien en bepalen het stadsbeeld van Boppard. De vele kleuren van de gebrandschilderde ramen en de mooie muuren plafondschilderingen zijn het bewonderen zeker waard.

Dinsdag 10 mei: Boppard - Düsseldorf

We zijn al vroeg vertrokken want het is best een stuk varen naar Düsseldorf. In snel tempo trekken plaatsen als Bonn en Keulen nogmaals aan het oog voorbij. In de loop van de middag arriveren wij in Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Farewell Dinner.

Woensdag 11 mei: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Om 11.00 uur komen we in Arnhem aan waar we afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie keer live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebruch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805