Paascruise Nederland | Feenstra riviercruises

Paascruise Nederland

Vier Pasen op het water tijdens deze heerlijke Paascruise. Dat is niet alleen ontspannen genieten, maar geeft u ook een prachtige kijk op vestingsteden als Heusden, Willemstad en Gorinchem.

Donderdag 14 april: Arnhem – Grave

U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom aan boord. Nadat u uw koffers heeft uitgepakt zal de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u alvast nader kennis maken met uw medepassagiers. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en varen we naar Grave.

Vrijdag 15 april: Grave – Heusden

De aan de Maas gelegen stad Grave heeft ondanks de vele belegeringen door de eeuwen heen een mooi en authentiek centrum weten te behouden. In deze monumentale binnenstad kunt u deze ochtend gaan winkelen of een wandeling maken door de vele kleine steegjes die de stad rijk is. In de loop van de middag arriveren we in Heusden. Vanaf de aanlegplaats loopt u zo het centrum van Heusden in. Deze prachtige gerestaureerde stad is uniek door de groene stadswallen.

Zaterdag 16 april: Heusden – Willemstad

Via de Bergsche Maas, de Amer en het Hollands Diep bereiken we onze volgende bestemming: Willemstad. Het is één van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. De gehele stad wordt omringd door vestingwallen. Binnen de wallen staan interessante gebouwen als het Arsenaal, het voormalige stadhuis en het Mauritshuis.

Zondag 17 april: Willemstad – Zierikzee

Vandaag is het eerste Paasdag. In het restaurant staat een heerlijk paasontbijt voor u klaar. Terwijl u geniet van het ontbijt vervolgen we onze reis naar Zierikzee. De stadspoort geeft toegang tot de gezellige binnenstad. De haven ligt vol met schepen van de lokale mosselvissers. Op de terrasjes aan de Nieuwe Haven is het goed toeven.

Maandag 18 april: Zierikzee - Dordrecht - Gorinchem

Al vroeg verlaten we de Zeeuwse wateren en zetten we koers naar Dordrecht. We blijven hier de hele middag, dus er is voldoende tijd om één van de oudste steden van Nederland te ontdekken. Aan het einde van de middag vervolgen we onze reis naar Gorinchem. ’s Avonds geniet u in het restaurant van het Farewell Dinner met aansluitend een gezellige avond in de lounge.

Dinsdag 19 april: Gorinchem - Arnhem

De laatste dag van deze reis is aangebroken. Rond 11.00 uur arriveert het schip in Arnhem en nemen we afscheid van u. Wij hopen dat u heeft genoten van deze mooie en gezellige Paascruise.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie keer live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805