Over de Rijn en Moezel naar Boppard en Cochem | Feenstra riviercruises

Over de Rijn en Moezel naar Boppard en Cochem

Indrukwekkend, zo mogen we deze riviercruise wel noemen. Over de Rijn en de Moezel maakt u kennis met machtige steden als Keulen en Koblenz maar ook overweldigende natuur en cultuur. De Drachenfels bij Königswinter en het sfeervolle Moezeldal zijn slechts enkele hoogtepunten. Wij noemen dat Genieten. Inderdaad, met een hoofdletter.

Dag 1: Arnhem - Düsseldorf

Tijdens onze tocht naar Düsseldorf heeft u alle tijd om het schip te verkennen en de andere passagiers te ontmoeten. Vanavond arriveren we in Düsseldorf, waar we onze eerste nacht doorbrengen. In het centrum is het ’s avonds nog altijd een drukte van belang.

Dag 2: Düsseldorf - Keulen – Königswinter

Na de lunch zullen we arriveren in Keulen. De gotische kathedraal is de hoofdkerk van het aartsbisdom Keulen en één van de grootste kathedralen van Europa. U heeft tot het einde van de middag om de bezienswaardigheden van Keulen te bekijken. De avond brengen wij door in Königswinter. Dit oude wijnstadje, gelegen aan de voet van het Siebengebirge, is beroemd om de Drachenfels. Een burcht die bovenop de 321 meter hoge rots staat.

Dag 3: Königswinter - Boppard

Onze bestemming van vandaag ligt midden in een grote Rijnbocht, ook wel de Bopparder Hamm genoemd. Het is één van de grootste wijnbouwgebieden langs de Rijn. De lange Rijnpromenade leidt u als vanzelf naar het centrum van dit toeristenstadje. Ook is er de mogelijkheid om met de kabelbaan naar het hooggelegen uitzichtpunt te gaan. Denk aan uw camera, want het schitterende uitzicht wilt u beslist vastleggen.

Dag 4: Boppard - Cochem

Bij de Deutsche Eck verlaten we de Rijn en maken we kennis met het sprookjesachtige Moezeldal. We genieten van een prachtige vaardag tussen de steile met wijngaarden bedekte berghellingen. Cochem is een typische Moezelstad en heeft een mooie oude binnenstad met vakwerkhuizen. Hoog boven de stad torent de romantische Reichsburg uit. De vele souvenirwinkels in de smalle straatjes van het centrum worden afgewisseld door gezellige Weinstuben. U heeft de middag en avond de tijd om hier door te brengen.

Dag 5: Cochem - Koblenz

Vandaag gaan we naar Koblenz. Deze stad heeft ondanks zijn grootte nog steeds een intiem karakter met smalle straatjes en talrijke winkeltjes. Vanaf onze ligplaats is het maar een stukje lopen naar het centrum. Hier kunt u winkelen in één van de grote winkelcentra of in de gezellige binnenstad.

Dag 6: Koblenz - Düsseldorf

Tijdens de lunch arriveren we in Düsseldorf. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een wandeling door het nabijgelegen centrum leidt u naar de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat. Onderweg passeert u talrijke cafeetjes waar het Altbier rijkelijk vloeit. ’s Avonds serveren wij aan boord het Captains Dinner.

Dag 7: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag van de reis is aangebroken. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen met een hartelijk ‘Tot Ziens’ en ‘Wel Thuis’.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail

Bellissima

Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en beschermt u op hete dagen tegen de brandende zon. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verkoelende whirlpool op het achterdek. De sfeervolle lounge, gelegen op het Promenadedek, is hét ontmoetingspunt voor de passagiers. Hier wordt u vanuit de bar voorzien van warme en koude dranken. De grote ramen zorgen ervoor dat u van de schoonheid van de omgeving niets hoeft te missen. Achter op het Promenadedek bevindt zich het panoramarestaurant. Hier staat de creatieve keukenbrigade klaar om u te verwennen met internationale specialiteiten.

Meer informatie over de Bellissima vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805