Naar Bernkastel over de Rijn en Moezel | Feenstra riviercruises

Over de Rijn en Moezel naar Bernkastel

Het schip brengt u in alle rust naar prachtige plaatsen langs de Rijn en Moezel, zoals Koblenz, Bernkastel en Cochem. Met als doel u de sfeer te laten proeven in de leuke winkelstraatjes van deze wijndorpjes of een bezoek te brengen aan één van de imposante burchten die het Moezeldal rijk is. Ontspanning gegarandeerd!

Vrijdag/Dinsdag: Arnhem - Krefeld

Om 09.30 uur vertrekken we met de Bellissima uit Arnhem en varen door het Ruhrgebied richting Krefeld. Hier zullen we in het begin van de avond arriveren zodat u nog in de gelegenheid bent om een avondwandeling te maken.

Zaterdag/Woensdag: Krefeld - Keulen

Tijdens het ontbijt laten we Krefeld weer achter ons en zetten koers naar Keulen. De torens van de machtige Keulse Dom bepalen het silhouet van deze interessante stad. Er is tijd genoeg om Keulen te ontdekken. U kunt de Dom aanschouwen, één van de vele musea bezoeken, of wandelen door het immens grote winkelcentrum om daarna voldaan neer te strijken op één van de vele terrasjes.

Zondag/Donderdag: Keulen - Andernach - Winningen

De omgeving verandert zienderogen wanneer wij aan de horizon de toppen van het Siebengebirge zien verschijnen. Onze bestemming van vandaag is Andernach. De stadsmuren stammen hier nog uit de tijd van de Romeinen. In het knusse centrum zijn gezellige winkelstraten. Tijdens het diner vervolgen we onze reis. Bij Koblenz draaien we de Moezel op en zetten koers naar Winningen waar we zullen overnachten.

Maandag/Vrijdag: Winningen - Zell

Vandaag maakt u kennis met het Moezeldal. De serene rust en de schoonheid waarmee dit gepaard gaat zal iedereen bekoren. De steile berghellingen aan weerszijden van de rivier bieden een prachtig panorama. In de loop van de middag arriveren we in Zell. Hier komt de beroemde witte wijn, de Zeller Schwarze Katz vandaan. In dit gezellige stadje kunt u heerlijk wandelen of neerstrijken op een terras en genieten van de Moezelwijn.

Dinsdag/Zaterdag: Zell - Bernkastel

Na weer een mooie vaartocht over de Moezel komen we na de lunch aan in het schilderachtige Bernkastel. Deze stad is met recht één van de hoogtepunten van deze reis. De karakteristieke Duitse vakwerkhuisjes bepalen hier het stadsbeeld. Vanmiddag kunt u deelnemen aan een middagexcursie(*) naar de oudste stad van Duitsland, Trier. Deze stad heeft een rijke historie die tot uitdrukking komt in een schat aan bezienswaardigheden. De Porta Nigra is ongetwijfeld de bekendste.

Woensdag/Zondag: Bernkastel - Traben-Trarbach

’s Ochtends is het mogelijk om met een treintje(*) een tocht door Bernkastel en de aan de overkant liggende wijnbergen te maken. We vervolgen onze Moezelreis en zetten koers naar Traben-Trarbach. Ook hier staat de wijnbouw centraal. Door de aanwezigheid van de verschillende geneeskrachtige bronnen is het ook een officieel erkend kuuroord.

Donderdag/Maandag: Traben-Trarbach - Cochem

Vanochtend varen we naar de druk bezochte toeristenstad Cochem waar we de rest van de dag zullen doorbrengen. Er is genoeg te beleven. Pittoreske straatjes en steegjes uit vervlogen tijden, met vakwerkhuizen, stadspoorten en delen van de middeleeuwse muur geven Cochem een authentieke sfeer.

Vrijdag/Dinsdag: Cochem - Koblenz

Geniet nog even van het mooie Moezeldal. Rond het middaguur verlaten we de Moezel en arriveren we in Koblenz. Een stad met voor ieder wat wils. De binnenstad herbergt gezellige terrassen en leuke winkels. Aan de overkant van de rivier staat de imposante vesting Ehrenbreitstein.

Zaterdag/Woensdag: Koblenz - Düsseldorf

Met de stroom mee varen wij langs o.a. Bonn en Keulen naar Düsseldorf. In Düsseldorf kunt u naar hartenlust rondkijken in het nabijgelegen centrum. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. ‘s Avonds serveren wij aan boord het Captains Dinner.

Zondag/Donderdag: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag van deze reis is aangebroken. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het helaas weer tijd om afscheid te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805