Feenstra riviercruises

Open Dag Arnhem Gorinchem Nieuw

Met ons speciale Open Dagen arrangement bieden we u een unieke kans om echt te ervaren hoe het is om met een modern riviercruise schip te varen.

Dinsdag 25 april Arnhem – Gorinchem

Om 17.00 uur verwachten wij u aan boord van de Johann Strauss in Arnhem voor de inscheping. Om 18.00 uur gooien we de trossen los. De kapitein en Team Feenstra nodigen u om 18.30 uur in de lounge uit voor een welkomstdrankje. Aansluitend serveren we voor u een overheerlijk diner in het restaurant terwijl we koers zetten naar Gorinchem, waar we vannacht zullen aankomen. Na afloop van het diner kunt u in de lounge genieten van een gezellige avond met muzikaal entertainment.

Woensdag 26 april Gorinchem – Arnhem

Vanochtend kunt u vanaf 07.00 uur genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Aansluitend staan om 09.30 uur de bussen klaar om u van Gorinchem terug naar Arnhem te brengen waar we om ca. 10.30 uur zullen aankomen.

  • Welkomstdrankje
  • Een avond met muzikaal entertainment
  • Bustransfer Gorinchem - Arnhem
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805