Nederland & België vanaf Rotterdam | Feenstra riviercruises

Nederland & België vanaf Rotterdam

Het mooiste van Zeeland en België, dát ontdekt u tijdens deze mooie en sfeervolle cruise. Imposante steden als Antwerpen en Gent wisselen we af met prachtige provinciale stadjes als Terneuzen en Middelburg. Een heerlijke combinatie van cultuur, natuur en geschiedenis.

Resultaat:

Woensdag/Vrijdag: Rotterdam - Willemstad

Om 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Horizon in Rotterdam. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en vertrekken we naar Willemstad. Hier kunt u na het diner nog een wandeling maken.

Donderdag/Zaterdag: Willemstad - Antwerpen

Na een vroeg vertrek uit Willemstad bereiken we aan het begin van de middag het sfeervolle Antwerpen. De rest van dag kunt u in deze stad doorbrengen. De Keyserlei en de Meir, met een uitgebreid aanbod van winkels, cafés en terrassen, zijn ware trekpleisters voor de vele toeristen in deze stad.

Vrijdag/Zondag: Antwerpen - Gent

Gent kenmerkt zich door de vele gebouwen uit vervlogen tijden. De imposante Sint-Baafskathedraal behoort tot één van de pronkstukken van deze stad. Een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Gent, is kasteel Het Gravensteen. ’s Middags kunt u gebruik maken van de bustransfer(*) naar het centrum van de stad en kunt u veel van deze bezienswaardigheden bekijken. Ook kunt u er voor kiezen om in de gezellige binnenstad te winkelen of een terrasje te pakken.

Zaterdag/Maandag: Gent - Brugge

We blijven nog even in België, want onze volgende bestemming is Brugge. Een bezoek aan het historische Brugge laat niemand onberoerd. Monumentale trapgevels, feeërieke reien (grachten) en schilderachtige stadsgezichten, de Breydelstad ademt cultuur en geschiedenis.

Zondag/Dinsdag: Brugge - Terneuzen

Terneuzen, gelegen aan de machtige rivier de Westerschelde, is een maritieme stad waar al eeuwenlang wordt gewerkt tegen en met het water. De dijken langs de Westerschelde, het sluizencomplex en het kanaal van Gent naar Terneuzen, met veel internationale bedrijvigheid, zijn hier de resultaten van.

Maandag/Woensdag: Terneuzen - Middelburg

We steken de Westerschelde over en via het Kanaal van Walcheren bereiken we rond het middaguur de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. In de historische kern liggen vele bezienswaardigheden zoals het fraaie stadhuis aan de Markt en de Abdij met de 91 meter hoge abdijtoren die de Lange Jan genoemd wordt.

Dinsdag/Donderdag: Middelburg - Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis is van alles te doen en te zien. Het bezoeken van de diverse musea in het oude vestinghart is zeker de moeite waard, evenals het bekijken van de verdedigingswerken in de vesting. En wat te denken van de jachthavens, de vele prachtige oude gebouwen en het uitgestrekte strand! ‘s Avonds kunt u aan boord genieten van het Captains Dinner en is er een feestelijke afscheidsavond.

Woensdag/Vrijdag: Hellevoetsluis - Rotterdam

De laatste dag van uw reis is alweer aangebroken. We arriveren vroeg in de ochtend in Rotterdam en maken een mooie tocht langs het havengebied van deze prachtige wereldstad. We meren om ca. 10.00 uur af en dan is het weer tijd om afscheid te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Twee avonden met live muziek
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen. Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises