Kaartcruise over de Rijn naar Rüdesheim | Feenstra riviercruises

Kaartcruise over de Rijn naar Rüdesheim

Kaarten en varen gaan prima samen. Daarom organiseren we in samenwerking met de Kaart Bond Nederland een gezellige 6-daagse Kaartcruise naar Rüdesheim. Houdt u van klaverjassen of jokeren? Dan is dit echt een reis voor u! U kunt deelnemen aan tenminste zes kaarttoernooien. Deelname is natuurlijk niet verplicht. Onderweg is er genoeg te zien om van te genieten, om over de uitstekende verzorging nog maar te zwijgen. Zet u dit najaar uw troef in?

Maandag 10 oktober: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen. Vanavond kunt u alvast kennis maken met uw medereizigers.

Dinsdag 11 oktober: Arnhem - Keulen

Al voor het ontbijt lichten we het anker en zetten koers richting Duitsland. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. In de avond meren we af in Keulen waar we zullen overnachten.

Woensdag 12 oktober: Keulen - Andernach - Boppard

Onderweg naar Andernach komen de eerste wijngaarden in zicht. De geschiedenis van deze stad gaat tot meer dan 2000 jaar terug en het is hiermee één van de oudste steden aan de Rijn. Restanten van de oude vestingmuur, de Runder Turm en de ruïnes van de Stadtburg, zijn overblijfselen van een rijke geschiedenis. Aan het eind van de middag vervolgen we onze reis naar Boppard.

Donderdag 13 oktober: Boppard - Rüdesheim - Koblenz

Vandaag varen we over het gedeelte van de Rijn dat ook wel bekend staat als de Romantische Strasse. De vele burchten en kastelen sieren de hoge, beboste heuvels langs de Rijn. Al snel passeren we de bekende Loreley. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op deze 132 meter hoge rots. De middag verblijven we in Rüdesheim, een geliefd toeristenplaatsje. U kunt er een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett of u kunt met de kabelbaan naar het uitzichtpunt boven de stad. Tijdens het diner vervolgen wij onze reis naar Koblenz. Hier ontmoeten de Rijn en de Moezel elkaar bij de welbekende Deutsche Eck waar ook onze aanlegplaats is.

Vrijdag 14 oktober: Koblenz - Düsseldorf

Onze volgende bestemming, Düsseldorf, is niet alleen de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, maar is ook toonaangevend op het gebied van mode. Het is een waar shopping-paradijs, met de Königsallee als kers op de taart. Maar ook de culturele toerist zal in Düsseldorf niets tekort komen met de vele musea en oude gebouwen zoals het stadhuis en de Schlossturm. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door een gezellige feestavond met live muziek.

Zaterdag 15 oktober: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag van de reis is helaas alweer aangebroken. We vertrekken al vroeg en zullen om 15.30 uur in Arnhem aankomen waar wij afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Minimaal zes klaverjastoernooien
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant vindt u op het promenadedek. Het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805