Kaartcruise Antwerpen | Feenstra riviercruises

Kaartcruise Antwerpen

Kaarten en varen gaan prima samen. Daarom organiseren we in samenwerking met de Kaart Bond Nederland een gezellige 6-daagse Kaartcruise naar Antwerpen. Houdt u van klaverjassen of jokeren? Dan is dit echt een reis voor u! U kunt deelnemen aan tenminste zes kaarttoernooien. Deelname is natuurlijk niet verplicht. Onderweg is er genoeg te zien om van te genieten, om over de uitstekende verzorging nog maar te zwijgen. Zet u dit najaar uw troef in?

Maandag 16 oktober: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen. Vanavond kunt u alvast kennis maken met uw medereizigers.

Dinsdag 17 oktober: Arnhem - Willemstad

Al voor het ontbijt lichten we het anker en zetten koers richting Willemstad. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. Aan het begin van de avond meren we af in Willemstad. Deze stad is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Tijdens een wandeling loopt u langs diverse monumentale panden zoals het Mauritshuis en de Koepelkerk. De stad heeft de vorm van een zevenpuntige ster. De bastions en vestingwallen om de stad zijn nog grotendeels intact.

Woensdag 18 oktober: Willemstad - Antwerpen

Na de lunch verschijnt aan de horizon het silhouet van het Antwerpse havengebied. Het is een hele belevenis om samen met de soms huizenhoge zeeschepen Antwerpen binnen te varen. Het kloppende hart van Antwerpen is iets verder van het schip gelegen, maar aan boord kunt u zich opgeven voor een stadsrondrit(*). Via de Grote Markt en langs de kathedraal komt u op de Groenplaats, waar de bekende winkelstraat de Meir begint. Vlakbij de ligplaats ligt het Museum aan de Stroom. Een indrukwekkend gebouw van tien etages met diverse museumcollecties die het verhaal van de stad, de haven en de wereld vertellen. Op het dak van het museum kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de stad.

Donderdag 19 oktober: Antwerpen - Middelburg - Veere

Al voor het ontbijt verlaten we Antwerpen. Via de Westerschelde en het kanaal van Walcheren bereiken we onze eerste bestemming van vandaag, Middelburg. Het centrum van de Zeeuwse hoofdstad herbergt vele fraaie grachtenpanden en kronkelende steegjes. Een bezoek aan het mooie stadhuis op het marktplein mag beslist niet ontbreken. Aan het einde van de middag varen we nog een klein stukje door naar het schitterende Veere. Dit plaatsje kunt u na het diner uitstekend te voet bekijken.

Vrijdag 20 oktober: Veere - Gorinchem

Vanochtend richten wij de steven op Gorinchem. Deze, aan de monding van de Linge gelegen vestingstad, heeft een rijke geschiedenis. Tientallen monumenten herinneren aan de tijd dat Gorinchem een centrum was van visserij, markten, scheepvaart en handel én als vesting een belangrijke plaats innam in de Hollandse Waterlinie. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door een gezellige feestavond met live muziek.

Zaterdag 21 oktober: Gorinchem - Arnhem

De laatste dag van de reis is helaas alweer aangebroken. We vertrekken al vroeg en zullen om 15.30 uur in Arnhem aankomen waar wij afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Minimaal zes klaverjastoernooien
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • Captains Dinner

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping en elders op het zonnedek staan diverse zitjes en ligbedden. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, toilet en een grote doucheruimte.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805