Hollandse Rivieren & Zeeland | Feenstra riviercruises

Hollandse Rivieren & Zeeland Nieuw

Het waterrijke Zeeland ontdekt men sowieso het beste tijdens een riviercruise, maar het krijgt nog een extra dimensie wanneer men dat doet met het schip de Serenade 1. In het gevarieerde programma is van alles wat opgenomen. Oude steden met een rijke historie maar ook plaatsen met hippe winkels en terrassen.

Zaterdag 6 augustus: Arnhem - Schoonhoven

Om 17.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de Serenade 1. Aan het begin van de avond lichten wij het anker en varen naar Schoonhoven waar wij de volgende dag in alle vroegte zullen arriveren. De eerste avond van de reis wordt er gevaren. Terwijl het landschap aan uw oog voorbij glijdt kunt u in de gezellige lounge nader kennismaken met uw medepassagiers.

Zondag 7 augustus: Schoonhoven - Gouda

’s Morgens kunt u nog een wandeling maken door het zilverstadje Schoonhoven. Tijdens de daaropvolgende vaartocht naar Gouda zien we in de verte de molens van Kinderdijk. Gouda is een historische stad met allure. Van de rijke historie en de veelzijdige cultuur is nog veel te zien in het centrum van de stad. U vindt er een uitgebreid scala aan monumentale panden, diverse galerieën met hedendaagse kunst en winkels in overvloed.

Maandag 8 augustus: Gouda - Hellevoetsluis

Via de Oude IJssel komen we terug op de Oude Maas. Al vlug komt de skyline van de wereldhaven Rotterdam in zicht. Langs het bedrijvige havengebied zoeken wij onze weg naar het zuiden. Vestingstad Hellevoetsluis, waar we aan het begin van de middag zullen afmeren, was de afgelopen eeuwen vooral een legerplaats en marinehaven. Gebouwen die daar nog aan herinneren zijn Fort Haerlem met daarbij de opgeknapte bunkers en de kenmerkende kruittoren.

Dinsdag 9 augustus: Hellevoetsluis - Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de prachtige provincie Zeeland. De oude panden die nog altijd de sfeer van de gouden eeuw uitstralen zijn typerend voor de stad. Bezoek het imponerende stadhuis, de Lange Jan toren of de prachtige abdij van Middelburg. Maar ook voor een gezellig dagje winkelen ben je hier aan het juiste adres!

Woensdag 10 augustus: Middelburg - Veere - Willemstad

Onze eerste bestemming vandaag is Veere, een historisch stadje gelegen aan het Veerse meer op het Zeeuwse eiland Walcheren. In de Middeleeuwen was Veere een rijke koopmansstad, de fraaie kadehuizen met prachtige gevels herinneren ons aan deze glorieuze periode. Tijdens de lunch varen we verder naar Willemstad. In het stadje herkent men aan de authentieke stadswallen en het historische Arsenaal de voormalige functie van een belangrijke vestingstad.

Donderdag 11 augustus: Willemstad - Dordrecht - Heusden

Dat Dordrecht vroeger een belangrijke handelsstad was is nu nog goed te zien. De Groothoofdspoort, de voornaamste stadspoort, bepaalt vanaf het water met de Grote Kerk het stadsgezicht. Dordrecht wordt ook wel stad van de 100 monumenten genoemd. Later op de dag staat Heusden op het programma. In de karakteristieke, oude straatjes en smalle steegjes vindt u hier tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en geveltjes.

Vrijdag 12 augustus: Heusden - Nijmegen

Het is een hele klim naar het moderne stadscentrum van Nijmegen, maar eenmaal boven wordt de moeite ruimschoots beloond met een prachtig panorama. Het merendeel van de winkels is ook op zondag geopend. Aan boord treft men intussen alle voorbereidingen voor het onvergetelijke “Farewell Dinner”.

Zaterdag 13 augustus: Nijmegen - Arnhem

De laatste dag van deze prachtige cruise is aangebroken. U kunt de dag rustig beginnen met een overheerlijke champagnebrunch. Onze thuishaven Arnhem komt al in zicht. Om 11.00 uur vindt hier de ontscheping plaats. Wij wensen u alvast een goede reis naar huis en graag tot ziens!

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Serenade 1

Op het Bovendek vindt u de royale lounge, uiteraard met bar en dansvloer. Aan de grote leestafel in de bibliotheek kan men met elkaar converseren of rustig een boek lezen. In het elegante op het Middendek gelegen restaurant serveert de bemanning de culinaire hoogstandjes van de chef. De verkwikkende sauna met fitness apparatuur bevindt zich achter op het Middendek. Het zonnedek is de plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn voldoende stoelen, deels ligstoelen, en volop ruimte om in de schaduw of de zon te zitten.

Meer informatie over de Serenade 1 vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805