Beleef de Rijnromantiek naar Rüdesheim | Feenstra riviercruises

Beleef de Rijnromantiek naar Rüdesheim

Nergens ter wereld vindt u meer burchten en kastelen dan langs de oevers van de Middenrijn. Een reis met fabelachtige landschappen, mythen en sagen en pittoreske steden en dorpen die u de romantiek van het Rijndal doen ervaren. En wanneer u op het zonnedek, genietend van een glas wijn, de zon achter de heuvels ziet zakken weet u waarom de Rijn zo bijzonder is!

Donderdag/Vrijdag: Arnhem - Düsseldorf

We heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Tijdens onze tocht naar Düsseldorf heeft u alle tijd om dit gezellige schip te verkennen en de andere passagiers te ontmoeten. Aan het begin van de avond arriveren we in Düsseldorf, waar we onze eerste nacht door zullen brengen.

Vrijdag/Zaterdag: Düsseldorf - Bonn - Andernach

Al vroeg varen we langs Keulen. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op de skyline van deze stad. Na de lunch leggen we aan in de voormalige hoofdstad van Duitsland, Bonn. Deze levendige stad heeft een zeer lange geschiedenis. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor shoppers of voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Aan het begin van de avond gaan we verder stroomopwaarts naar Andernach.

Zaterdag/Zondag: Andernach - Boppard

Terwijl u van het ontbijt geniet zetten we de reis voort. Onderweg naar Boppard passeren we hoge rotspartijen met burchten en kastelen die het panorama nog mooier maken. We zullen rond het middaguur in Boppard arriveren. Deze midden in een wijngebied gelegen stad heeft een lange Rijnpromenade die u als vanzelf naar het romantische centrum met prachtige vakwerkhuizen leidt.

Zondag/Maandag: Boppard - Rüdesheim

Zodra we de imposante Burg Rheinfels gepasseerd zijn verschijnt de legendarische Loreley. In het gezellige centrum van Rüdesheim kunt u een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett of het wijnmuseum. ’s Avonds heeft u nog de gelegenheid om een wandeling te maken door de beroemde Drosselgasse met zijn vele gezellige terrasjes.

Maandag/Dinsdag: Rüdesheim - Keulen

Geniet deze ochtend nog even van het romantische Rijndal waar we doorheen varen. In de loop van de middag komen we in Keulen aan. De Dom van Keulen is al van verre te herkennen aan zijn twee grote torens. U heeft ruim de tijd om deze mooie kathedraal te bezoeken. In de lange autovrije winkelstraten kunt u in de vele winkels en warenhuizen naar hartenlust shoppen.

Dinsdag/Woensdag: Keulen - Arnhem

De laatste dag van de reis is aangebroken. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen. U zult met veel plezier terugkijken op deze prachtige cruise.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee keer live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail

Bellissima

Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en beschermt u op hete dagen tegen de brandende zon. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verkoelende whirlpool op het achterdek. De sfeervolle lounge, gelegen op het Promenadedek, is hét ontmoetingspunt voor de passagiers. Hier wordt u vanuit de bar voorzien van warme en koude dranken. De grote ramen zorgen ervoor dat u van de schoonheid van de omgeving niets hoeft te missen. Achter op het Promenadedek bevindt zich het panoramarestaurant. Hier staat de creatieve keukenbrigade klaar om u te verwennen met internationale specialiteiten.

Meer informatie over de Bellissima vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises