Antwerpen | Feenstra riviercruises

Antwerpen

Het grootse Antwerpen met zijn haven, diamanthandel en overweldigende binnenstad is een lust voor het oog. De stad aan de Schelde heeft vele hoogtepunten die een bezoek meer dan waard zijn. Van de grandioze winkelstraat de Meir tot de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal. Tijdens deze prachtige reis brengen we u er naar toe, varend langs historisch Gorinchem en het sfeervolle Zeeuwse landschap.

Maandag 19 september: Arnhem - Gorinchem

Om 09.30 uur lichten we het anker en varen we via de Pannerdense Kop de Waal af. Bij Nijmegen vormt de St. Stevenskerk boven de oude stad een prachtig panorama. Stroomafwaarts komen we o.a. langs Slot Loevestein en zo arriveren wij in de loop van de middag in Gorinchem. Tientallen monumenten herinneren aan de tijd dat Gorinchem een centrum was van visserij, markten, scheepvaart en handel én als vesting een belangrijke plaats innam in de Hollandse Waterlinie.

Dinsdag 20 september: Gorinchem - Middelburg - Vlissingen

Onder de Moerdijkbruggen door stevenen wij af op de Volkeraksluizen. Na de schutting alhier zetten wij koers naar het Zeeuwse Middelburg. De abdijgebouwen, de St. Jorisdoelen en de schilderachtige Kuiperspoort zijn maar een klein stukje van het schip verwijderd. Tijdens het diner varen we door naar Vlissingen waar we ook zullen overnachten.

Woensdag 21 september: Vlissingen - Antwerpen

In de loop van de middag verschijnt aan de horizon het silhouet van het Antwerpse havengebied. Het is een hele belevenis om samen met de soms huizenhoge zeeschepen Antwerpen binnen te varen. Het kloppende hart van Antwerpen is iets verder van het schip gelegen, maar aan boord kunt u zich opgeven voor een stadsrondrit(*) met een treintje. Via de Grote Markt en langs de kathedraal komt u op de Groenplaats, waar de bekende winkelstraat de Meir begint. Vlakbij de ligplaats ligt het Museum aan de Stroom. Een indrukwekkend gebouw van tien etages met diverse museumcollecties die het verhaal van de stad, de haven en de wereld vertellen. Op het dak van het museum kunt u genieten van een schitterend uitzicht over Antwerpen.

Donderdag 22 september: Antwerpen - Willemstad

Met Antwerpen nog in onze gedachten is de volgende bestemming Willemstad. Deze stad is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Tijdens een wandeling loopt u langs diverse monumentale panden zoals het Mauritshuis en de Koepelkerk. De stad heeft de vorm van een zevenpuntige ster. De bastions en vestingwallen om de stad zijn nog grotendeels intact.

Vrijdag 23 september: Willemstad - Schoonhoven

Via onder andere het Haringvliet en het Spui bereiken we de wereldhaven Rotterdam. Vanaf het schip geniet u van een prachtig panorama. De indrukwekkende skyline met imposante gebouwen glijdt aan u voorbij, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Met de molens van Kinderdijk in het vizier vervolgen wij onze tocht naar Schoonhoven.

Zaterdag 24 september: Schoonhoven - Arnhem

De reis is bijna ten einde, maar voor we rond 14.00 uur in Arnhem afscheid van elkaar nemen, zullen we eerst nog samen lunchen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en het restaurant vindt u op het promenadedek. Het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs p.p.

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kunt u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805